Wij bouwen volgens de laatste kwaliteitsnormen.

Een huis of bedrijfspand is een hele investering. U verdient de allerbeste bouwkwaliteit. Bouwbedrijf Kamphuis gaat voor maximale kwaliteit, een zorgvuldige werkvoorbereiding en een strak bouwproces. Op de bouw werken eigen vakmensen en wordt er gebouwd met de beste materialen.

Om de kwaliteit van de gerealiseerde woningen aan te tonen, worden alle woningen getest op luchtdichtheid. We doen dit middels een zogenaamde Blowerdoor test.

Al onze opdrachtgevers ontvangen bij oplevering van hun woonhuis het complete bouwdossier. In dit digitale dossier zijn alle relevante gegevens opgenomen inclusief alle (werk)tekeningen, berekeningen en de resultaten van de Blowerdoor test.

Woningborg

Om zeker te zijn van de best mogelijke kwaliteit krijgt u bij ons Woningborg-garantie. Woningborg zorgt ervoor dat iedereen in Nederland gegarandeerd goed kan wonen. Dat wordt gerealiseerd door goede financiële en technische waarborgen plus concrete technische adviezen, die door de hele bouwbranche worden gebruikt bij het bouwen van nog betere woon- en werkomgevingen. Met minder risico’s, gebreken en faalkosten, maar tegen scherpe premies.

  

 

  

 


 

maak de juiste keuze